Vloer renovatie

Het renoveren van vloeren is een uitstekende manier om een frisse nieuwe uitstraling aan je interieur te geven.

Zowel PVC-vloeren als houten vloeren zijn populaire keuzes voor renovatieprojecten, en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen en overwegingen.

076-5811724

Plan een afspraak in

Renoveer en geniet!

Ons ervaren team staat klaar om uw bestaande trap te renoveren met hoogwaardige materialen, zoals hout of kunststof. Met een uitgebreid assortiment aan dessins en kleuren bieden wij talrijke mogelijkheden om de perfecte renovatie te realiseren die naadloos aansluit bij uw interieur.

pvc vloeren & houten vloeren

Houten vloeren, hebben ze een tijdloze en elegante uitstraling die veel mensen aanspreekt. Houten vloeren kunnen echter na verloop van tijd slijtage vertonen door dagelijks gebruik, krassen of vochtschade. Bij het renoveren van een houten vloer zijn er verschillende opties, afhankelijk van de staat van de vloer. Als de vloer lichte krassen en slijtage vertoont, kan een eenvoudige opfrisbeurt voldoende zijn.

Dit omvat meestal het schuren van de bovenste laag van de vloer om de beschadigde delen te verwijderen en het aanbrengen van een nieuwe afwerklaag om de vloer te beschermen en de glans te herstellen. In gevallen waarin de houten vloer ernstig beschadigd is of diepe krassen heeft, kan het nodig zijn om delen van de vloer te vervangen of zelfs de hele vloer opnieuw te leggen.

Dit vereist professionele expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat de nieuwe vloerdelen naadloos aansluiten op de bestaande vloer.
PVC (Polyvinylchloride) is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt in de wereld van vloerbedekking. Een PVC-vloer is verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en kleuren, waardoor je veel mogelijkheden hebt om de gewenste look te creëren. 

Pvc vloeren zijn ook onderhevig aan slijtage.
Voordat er wordt overgegaan om de vloer te vervangen, is er een mogelijkheid om deze vloer te renoveren.
Voor meer informatie neem contact met ons op.

Vloer voor het schuren

Bij het starten van de werkzaamheden

Vloer na het schuren

Eindresultaat