Parket Rijsbergen

Een parketvloer heeft een warme en natuurlijke uitstraling, heeft een lange levensduur en heeft bovendien goede isolerende eigenschappen.

Het is dan ook niet zo vreemd dat Bliek Houten Vloeren ieder jaar weer vele nieuwe parketvloeren mag plaatsen. Parket Rijsbergen is uniek. Is uw vloer ook aan vervanging toe? Investeer dan in een prachtig parket van Bliek Houten Vloeren en u weet zeker dat u jaren plezier heeft van deze investering.

Parket in huis

Parket Rijsbergen is een natuurproduct. Laat u deze vloerbedekking plaatsen in uw woonkamer, keuken, hal of slaapkamer, dan krijgt de ruimte een natuurlijke en warme uitstraling. En omdat Bliek Houten Vloeren een groot aanbod parketvloeren heeft, vindt u altijd wel een vloer die perfect bij u en uw huis past. U kunt op eigen houtje de perfecte vloer zoeken in ons assortiment, maar wij kunnen u hier uiteraard ook mee helpen. Na het vinden van de perfecte vloer, zullen wij deze netjes, nauwkeurig en snel voor u plaatsen.

076-5811724

Plan een afspraak in
Laminaatvloeren leveren Rijsbergen

Parket in uw bedrijfspand

U kunt er ook voor kiezen een parketvloer in uw bedrijfspand te laten leggen. Parket Rijsbergen ziet er niet alleen sfeervol, warm en representatief uit, maar is bovendien sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Investeert u eenmalig in een mooi parket voor uw bedrijfspand, dan heeft u hier vele jaren later nog plezier van.

Bliek Houten Vloeren

Bliek Houten Vloeren is al jaren gespecialiseerd in het verkopen en leggen van de mooiste parketvloeren. Wij verkopen alleen vloeren van hoge kwaliteit, die wij laten leggen door ervaren, professionele en gecertificeerde parketleggers.

Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn. Daarom hanteren wij een groot werkgebied, in een straal van 20 kilometer rond Prinsenbeek. Omdat ons werkgebied erg groot is, kunt u er vanuit gaan dat wij ook u kunnen helpen met het vinden van een nieuwe vloer.

Bliek vloeren

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op

Heeft u vragen over ons parket, onze tarieven of onze parketleggers? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken met Bliek Houten Vloeren, staan wij voor u klaar. We maken graag een keer vrijblijvend kennis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de houten vloeren in ons assortiment of heeft u een andere vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken met Bliek Houten Vloeren, kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag de perfecte vloer aan te schaffen, om deze vervolgens op de korte termijn te komen leggen.