Visgraat vloer Raamsdonksveer

Een tijdloos en traditioneel patroon voor uw vloer? Dan raden wij van Bliek Houten Vloeren bijvoorbeeld een laminaat, parket of  PVC  in een visgraat model aan. U vindt meerdere soorten visgraat vloeren in ons assortiment. Bovendien heeft u geheel zelf in handen op welke manier de vloer naar keuze wordt afgewerkt. Wij verkopen niet alleen standaard  vloeren maar ook exclusieve vloeren in diverse soorten en modellen.

Visgraat vloer, hoe ziet het er uit?

Er zijn diverse typen vloerbedekking. Een visgraat vloer is een vloer waarbij de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Door deze leg wijze ontstaat er een patroon dat vergelijkbaar is met een visgraat. Vandaar ook de naam voor dit type vloerbedekking. Vroeger werd deze vloer voornamelijk gebruikt voor herenhuizen. Hierdoor heeft het zelfs vandaag de dag nog een luxe imago. De groeven van een visgraat vloer gaan traditioneel trapsgewijs.

076-5811724

Plan een afspraak in
Visgraat vloer Raamsdonksveer
Visgraat vloer Raamsdonksveer

Hongaarse punt

Naast de traditionele visgraat is er nog een andere vorm van dit type vloerbedekking. Wellicht bent u wel bekend met de Hongaarse punt.

Het verschil tussen de Hongaarse Punt en een traditionele visgraat heeft te maken met de belijning. Bij een Hongaarse Punt zijn de uiteinden van de planken schuin afgezaagd. Het effect hiervan is een strakke belijning. Bij een traditionele visgraat is dit niet het geval.

Hongaarse punt

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw exclusieve houten vloer laten leggen

Bliek Houten Vloeren kan u niet alleen een exclusieve vloer verkopen, maar kan deze vloer ook voor u leggen. Dit doen we niet alleen vakkundig en snel, maar ook uiterst nauwkeurig.

Huurt u onze professionele en ervaren vloerexperts in, dan weet u zeker dat uw exclusieve vloer prachtig gelegd wordt. Zij gaan namelijk pas naar huis als u honderd procent tevreden bent met uw nieuwe vloer en de wijze waarop deze vloer gelegd is.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze exclusieve houten vloeren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag. Wilt u een afspraak maken met Bliek Houten Vloeren, om uw perfecte exclusieve vloer aan te schaffen?

Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag uw ideale vloer te vinden, om uw woning prachtig te restylen.

Visgraat vloer Raamsdonksveer