Patroonvloer Rucphen

Een patroonvloer geeft je houten vloer extra allure. Een houten  vloer kan op verschillende manieren worden gelegd. Je kunt de vloer ‘gewoon’ recht leggen en dat geeft vaak een zeer fraai resultaat. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een patroonvloer te laten leggen. Hiervoor kunnen verschillende kleuren worden gebruikt die met elkaar matchen. Dit geeft vaak een heel speels effect. Pas wel op met het kiezen van kleuren voor een patroonvloer dat deze niet te ‘druk’ wordt. De vloer is vaak wel het rustpunt in een bepaalde ruimte, Patroonvloer Rucphen.

076-5811724

Plan een afspraak in
Patroonvloer Rucphen
Patroonvloer Rucphen

Voor welke ruimte is een patroonvloer geschikt?

De patroonvloer is geschikt voor iedere ruimte. Iedere ruimte waar je graag een speelse vloer wilt die net even wat spannender is dan een gewone rechttoe rechtaan vloer leent zich voor een patroonvloer. Je kunt spelen met lichte en donkere kleuren maar ook kiezen voor twee contrasterende kleuren die wel heel goed bij elkaar passen.

Dan maakt het natuurlijk ook nog uit hoe het patroon wordt gelegd. Je kunt kleuren om en om leggen zodat er een blokken patroon ontstaat, maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor een ander patroon te kiezen. 

Patroonvloer Rucphen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een klassieke of juist moderne vloer met een eigentijds patroon

Je kunt een patroonvloer laten leggen in een ruimte die je klassiek of modern wilt inrichten. De vloer kan namelijk zowel een moderne en eigentijdse uitstraling hebben maar ook prima worden afgestemd op een klassieke smaak.

Je kunt immers zelf de kleuren bepalen die je wilt combineren en ook het patroon waarin de vloer moet worden gelegd. In alle gevallen kun je een patroonvloer Rucphen moeiteloos met verschillende stijlen en kleuren meubels combineren en kun je dus gerust een ander bankstel, buffetkast of eethoek aanschaffen zonder dat je dan ook meteen een nieuwe vloer moet laten leggen

Welke patroonvloer mogen we bij jou komen leggen?

Wil je in een ruimte in je huis of op kantoor een mooie patroonvloer laten leggen? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Bliek Houten Vloeren in Prinsenbeek. Je vindt de openingstijden op de website.

Je kunt ook een afspraak maken voor een privé bezoek, we hebben dan alle tijd voor je om je in alle rust je vloer te laten uitzoeken en je vragen te beantwoorden. Als je slaagt in het uitzoeken van een nieuwe patroonvloer dan kan deze direct worden besteld of uit voorraad worden geleverd. Een afspraak voor het leggen kan dan uiteraard ook meteen worden gemaakt. Je kunt dan op korte termijn met volle teugen van je nieuwe vloer genieten.