Exclusieve houten vloer Breda
Bliek vloeren

Ontdek de kunst van de

vloeroplossingen van Bliek Vloeren

Houten vloer vloerverwarming
 Dorst

De voordelen op een rij
  • Advies en begeleiding
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Garantie en nazorg

Houten vloer vloerverwarming 

Houten vloer vloerverwarming Dorst biedt Bliek ook aan. Heeft u altijd koude voeten in huis? Dan kunt u dikke sokken dragen, maar hier worden uw voeten niet altijd warm van. Laat u vloerverwarming onder uw houten vloer leggen, dan weet u zeker dat u altijd met warme voeten kunt rondlopen in huis. Bliek Houten Vloeren plaatst standaard houten vloeren zonder vloerverwarming, maar kan uw nieuwe vloer ook verrijken met verwarmingselementen. Exclusieve houten vloer Dorst.

Altijd warme 

voeten

Koopt u een houten vloer met vloerverwarming, dan heeft u nooit meer koude voeten in huis. Als de temperatuur daalt in de koude wintermaanden, zet u gewoon de verwarmingselementen onder uw vloer aan. Nu wordt uw houten vloer lekker warm. Zelfs met blote voeten voelt de vloer heerlijk aan. En heeft u even geen warme vloer nodig? Dan draait u de verwarmingselementen gewoon weer uit. Nu heeft de houten vloer een standaard temperatuur.

Eiken vergrijst

Bliek pvc vloeren

Eiken vergrijst

Bliek houten vloeren

Vloerverwarming met koeling

Wat veel mensen niet weten, is dat een vloerverwarming ook verkoelend kan werken. U kunt de verwarming omhoog draaien, maar u kunt ook kiezen voor een lage temperatuur. Zet u de temperatuur omlaag, dan wordt de vloer lekker koud. Dit is misschien niet interessant in de winter, maar zeker wel in de bloedhete zomermaanden. Door de verwarmingselementen koud te laten worden, maakt u het net wat koeler in huis Houten vloer vloerverwarming Dorst.
Houten vloer vloerverwarming Dorst
Houten vloer vloerverwarming Dorst

Bliek Houten Vloeren: uitstekende kwaliteit

Bliek Houten Vloeren heeft alleen vloeren van uitstekende kwaliteit in het aanbod. Ook de vloerverwarming/koeling die wij verkopen, is van hoge kwaliteit. Koopt u een houten vloer vloerverwarming/koeling, dan weet u zeker dat u hier vele jaren plezier van heeft. Ook weet u zeker dat de vloer goed verwarmd wordt in de winter en goed gekoeld wordt in de zomer, voor optimaal wooncomfort.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de houten vloeren in ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken met Bliek Houten Vloeren, kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag de perfecte vloer aan te schaffen, om deze vervolgens op de korte termijn te komen leggen. Neem contact met ons op!