Hongaarse puntvloer Raamsdonksveer

Hongaarse vloeren, ook wel bekend als Hongaarse punt of visgraatpatroon, zijn een klassieke en elegante keuze voor vloerbedekking.

Ze worden gekenmerkt door het gebruik van kleine rechthoekige houten panelen die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar worden geplaatst.

076-5811724

Plan een afspraak in

Een modern interieur met een Hongaarse puntvloer

kleine rechthoekige houten panelen die in een hoek van 45 graden

Wil je een Hongaarse puntvloer in je woonkamer laten leggen? Dan doe je daarvoor natuurlijk een beroep op een vakman. Het leggen van een houten vloer in een bepaald patroon is zeker geen eenvoudige klus. Sommige mensen kunnen nog wel een rechte laminaatvloer leggen maar het leggen van een houten vloer in een bepaald patroon is toch echt een heel ander verhaal. Vakmensen voor wie het leggen van vloeren dagelijks werk is draaien hier echter hun hand niet voor om.
Dat geldt uiteraard ook voor Bliek Houten  vloeren.

Eiken vergrijst

Bliek pvc vloeren

Eiken vergrijst

Bliek houten vloeren

Een mooie vloer uitzoeken kan nu ook online

Je hoeft nu niet meer de deur uit als je op zoek bent naar een mooie houten vloer. Een Hongaarse puntvloer of een ander patroon houten vloer kun je nu ook gewoon online uitzoeken. Dat is natuurlijk een stuk makkelijker. Als je de vloer toch eerst ‘in het echt’ wilt zien voordat je hem koopt dan zijn er gelukkig veel leveranciers die een showroom hebben.

Die kun je bezoeken om te beoordelen of je online keuze inderdaad de juiste was en dan kun je de vloer ook meteen bestellen. Als je niet handig bent met het leggen van vloeren dan laat je dat natuurlijk doen door de vakman. Op die manier weet je zeker dat je nieuwe Hongaarse puntvloer prachtig wordt.

Het voordeel van een houten vloer

Houten vloeren hebben zeker veel voordelen. Steeds meer mensen kiezen hier dan ook voor. Tapijt als vloerbedekking wordt steeds minder populair. Tapijt slijt snel en de kans op vlekken, verkleuren en vervormen is groot.

Dat heb je allemaal niet als je kiest voor een houten puntvloer of een andere houten vloer. Een houten vloer kun je gemakkelijk schoon houden. Het is niet erg als er eens een glas rode wijn omvalt, iets waarmee je vloerbedekking direct kunt verprutsen. Bij een houten vloer hoef je de gemorste wijn alleen maar met een doekje op te doen en het probleem is opgelost.

Een Hongaarse puntvloer combineer je met iedere woonstijl

Een Hongaarse puntvloer is tegelijk hip en tijdloos. Het is een vloer die je zonder problemen kunt combineren met iedere woonstijl. De kleur hout kun je zelf bepalen, en zo kun je eindeloos combineren. Omdat je vloer zeer waarschijnlijk langer mee zal gaan dan je meubels is het aan te raden een kleur te kiezen die gemakkelijk combineert met verschillende kleuren bankstellen, salontafels, kasten en eethoeken. Zo kun je zonder problemen eens iets veranderen aan je interieur zonder dat je meteen alles moet vervangen.
Hongaarse puntvloer Raamsdonksveer
Hongaarse puntvloer Raamsdonksveer

Houten Hongaarse puntvloeren zijn geschikt voor iedere ruimte

Een Hongaarse puntvloer is niet alleen mooi in je woonkamer. Je kunt hem ook laten leggen in bijvoorbeeld een slaapkamer of een werkkamer. Hout op de vloer is niet alleen praktisch in je woonkamer maar ook in andere ruimtes in je huis. Je hoeft niet bang te zijn dat je vloer blijvend beschadigd raakt. Het enige waar je op moet letten is dat je gemorste vloeistof meteen opruimt. Doe je dat niet dan loop je het risico dat de vloer gaat opzwellen. Deze schade is onherstelbaar en kun je dus alleen verhelpen door nieuwe vloerdelen te plaatsen. Dat is vaak nogal een klus, en is dus zeker niet aan te raden.

Hoe onderhoud je een Hongaarse puntvloer Raamsdonksveer?

Een Hongaarse puntvloer onderhoud je zoals iedere andere houten vloer. Je kunt de vloer stofzuigen en daarna eventueel dweilen met een sopje van een mild schoonmaakmiddel. Er zijn speciale reinigingsmiddelen in de handel voor houten vloeren. Sommige houtsoorten moet je daarnaast eens in de zoveel jaar behandelen met een nieuwe lak- of olielaag om het hout in optimale conditie te houden. Bliek Houten Vloeren kan je als leverancier van Hongaarse puntvloeren Raamsdonksveer hierover uiteraard adviseren.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de Hongaarse puntvloer Raamsdonksveer in ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken met Bliek Houten Vloeren, kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag de perfecte vloer aan te schaffen, om deze vervolgens op de korte termijn te komen leggen. Neem contact met ons op!